Προς πώληση €340.000 - 2άρια, Διαμερίσματα
Π3976 ΧΑΛΚΙΔΑ
Πωλείται διαμέρισμα 2άρι επιφάνειας 71 τ.μ. 5ου ορόφου ρετιρέ, σε απόσταση 50 μέτρα και δίπλα από την παραλιακή ζώνη της Χαλκίδας, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό σύγχρονης κομψότητας, άνεσης και τεχνολογίας αιχμής.
Λεπτομέρειες Ακινήτου: 5ος όροφος ρετιρέ επιφάνειας 71 τ.μ. οροφοδιαμέρισμα, γωνιακό, διαμπερές, επί προσόψεως με μεγάλα μπαλκόνια γύρωθεν. Ευρύχωρη σαλονοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Βρίσκεται σε πολυκατοικία λίγων διαμερισμάτων, εντός οικισμού σε ήσυχη γειτονιά της Χαλκίδας και στην περιοχή του <Τέννις>, πλησίον βρίσκονται σχολεία και Super Market. Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι τα μεγάλα ανοίγματα που μας δίνουν φωτεινότητα και μία άνεση στον τρόπο ζωής σας. Η πολυκατοικία διαθέτει και ανελκυστήρα.
Χαρακτηριστικά & Παροχές: Μία ιδιωτική θέση στάθμευσης & αποθήκη στο υπόγειο, αλουμίνια παράθυρα, διπλά τζάμια, σίτες, Ενεργειακή Απόδοση Α+, δάπεδο πλακάκια, θυροτηλεόραση, προεγκατάσταση κλιματισμού, αυτοματισμός για ζεστό νερό χρήσης 24 ώρες, ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο και θωρακισμένη πόρτα. Ένα πραγματικό καταφύγιο πολυτέλειας και κομψότητας. Το ακίνητο θα είναι ετοιμοπαράδοτο το 2026.
ΠΑΡΟΧΕΣ:
- 5ος όροφος
- Αλουμίνια παράθυρα
- Ανελκυστήρας
- Αποθήκη
- Αυτόνομη θέρμανση
- Βαμμένο
- Δάπεδο: πλακάκια
- Διαμπερές
- Διπλά τζάμια
- Είδος δρόμου: Άσφαλτος
- Εντός οικισμού
- Θέα
- Θέα Θάλασσα
- Θέση Parking
- Κατοικημένη Περιοχή
- Μπαλκόνι
- Μπάνιο
- Μπροστά στη θάλασσα
- Πάρκινγκ αυτοκινήτου
- Πλησίον Super Market
- Πλησίον θάλασσα
- Πλησίον σχολεία
- Προσόψεως
- Ρετιρέ Δώμα
- Σίτες