Στην ΙΡΙΣ Real Estate πιστεύουμε βαθιά πως η εξειδικευμένη βοήθεια πρέπει να μπορεί να παρέχεται και μεμονωμένα σε οποιοδήποτε στάδιο της συναλλαγής ενός ακινήτου, δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε συναλλασσόμενο ανάλογα με το «ειδικό» πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει, να έχει πρόσβαση και στις αντίστοιχες «ειδικές» λύσεις.

H “Συμβουλευτική Ακινήτου” είναι ένα πρωτοποριακό πακέτο μεμονωμένων υπηρεσιών που εξυπηρετεί ακριβώς τον σκοπό αυτό. Οι υπηρεσίες αυτές είναι προσβάσιμες οποιαδήποτε χρονική στιγμή, σε οποιοδήποτε στάδιο μιας συναλλαγής ακίνητης περιουσίας και προσφέρουν μεμονωμένη επαγγελματική καθοδήγηση, απόλυτα προσαρμοσμένη στο πρόβλημα και στις συνθήκες που αντιμετωπίζει ο συναλλασσόμενος σε δεδομένο χρόνο. Η έρευνα, η αξιολόγηση, η εκτίμηση, η διαπραγμάτευση, η λήψη ή η υποβολή ανταγωνιστικής προσφοράς, αποτελούν πλέον υπηρεσίες που μπορεί κάποιος μεμονωμένα και ανεξάρτητα να λάβει.

Η αξία των υπηρεσιών αυτών υπολογίζεται ξεχωριστά και δεν σχετίζεται με τη συνήθη μεσιτική αμοιβή η οποία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένης εκπροσώπησης για έναν ιδιοκτήτη ή έναν υποψήφιο αγοραστή/μισθωτή. Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε και άμεσα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε μια προσωπική συνάντηση σε τόπο και χρόνο που επιθυμείτε. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο ΓΡΑΦΕΙΟ/FAX 22210 73430 και να μιλήσετε απευθείας με μας.

*** Συμβουλή: Η χρήση επαγγελματία κτηματομεσίτη από την αρχή της διαδικασίας πώλησης, αγοράς, ή μίσθωσης ενός ακινήτου παραμένει πάντα ο καλύτερος τρόπος διασφάλισης της επιτυχίας και της ασφάλειας του εγχειρήματος.